نت و تبلچر گیتارپرو

آرشیو جامع و تخصصی نت و تبلچر سایت گیتارشکسته با فرمت های Guitarpro و Pdf به همراه اجرای آنلاین نت و تبلچر می باشد. تبلچر میتواند جایگزین خوبی برای کسانی که نت خوانی را بلد نیستند باشد اگر تا به حال تجربه یادگیری و نواختن گیتار با تبلچر را نداشته اید در ادامه مفهوم و چگونگی نواختن تبلچر را به روش آسان و سریع آموزش میدهیم سپس میتوانید به سراغ نت و تبلچر ها بروید.

تبلچر چیست؟

Guitar Tab یا تبلچر گیتار ابزار مهمی است که به نوازنده گیتار این امکان را میدهد چگونه آکورد یا ملودی آهنگ مورد علاقه خود را به راحتی یادبگیرد و به صورت صحیح با انگشت گذاری استاندارد بنوازد.

در تصویر زیر شماره فرت ها از اولین فرت یک نامیده میشود و به ترتیب فرت دو و … شماره سیم ها از بالا به پایین به ترتیب(زخیم ترین سیم به نازک ترین سیم) 1E – 2B – 3G – 4D – 5A – 6E و شماره انگشتان دست چپ از انگشت اشاره به سمت انگشت کوچک به ترتیب، 1 – 2 – 3 – 4 و نام انگشتن دست راست از انگشت شصت به سمت انگشت کوجک به ترتیب X – A – M – I – P  مشخص است.

نماد های گیتار در نت و تبلچر خوانی

آموزش خواندن و نواختن تبلچر ملودی و آکورد گیتار

قبل از هرچیز باید با نماد های دیگر برای نواختن تبلچر آشنا شوید.با توجه به نمونه نت و تبلچر زیر 6 خط افقی (قسمت TAB) ها، تبلچر های می باشند و اولین خط(بالاترین خط)، سیم 1 نام دارد و به ترتیب رو به پایین که اخرین خط، سیم 6 میباشد و اعداد روی سیم ها، شماره فرت ها میباشند که اولین نت تبلچر زیر سیم 1 فرت یک میباشد.همانطور که در میزان آکورد ها مشاهده میکنید درصورتی که روی یک سیم عدد 0 را مشاهده کردید آن سیم را بدون گرفتن هیچ نتی با دست چپ، به صورت آزاد به صدا دربیاورید و اگر روی هرکدام از سیم ها x مشاهده کردید به آن سیم ضربه ای نزنید و بگذارید بی صدا باشد.

آموزش خواندن نت و تبلچر گیتار

در ادامه میتوانید ملودی نت و تبلچر دلخواه خود را تهیه کنید در صورتی که نت و تبلچر آهنگ مورد نظر شما موجود نیست میتوانید سفارش نت و تبلچر را برای ما ارسال کنید هم اکنون به نواختن و یادگیری شیرین آهنگ مورد علاقه ی خود بپردازید.با توجه به این که سایت گیتارشکسته نت و تبلچر ها خود را بافرمت GuitarPro به کاربران ارائه میدهد میتوانید با نصب نرم افزار گیتارپرو، نت و تبلچر را همراه با صدای زنده پخش کنید و حتی بدون نت یا تبلچر خوانی،نت هارا روی دسته گیتار و کلاویه های پیانو مشاهده کنید.

تمامی نت و تبلچر های سایت، توسط اساتید و نت نویسان مجرب گیتار شکسته با نت های دقیق و انگشت گذاری استاندارد تهیه،تایید و بارگذاری شده است.

با خرید اشتراک ویژه، تمامی نت و تبلچر هارا فقط با 25/000 تومان دریافت کنید(تخفیف ویژه مدت محدود)

آیتم به سبد خرید اضافه شد.
0 items - تومان0