نت و تبلچر گیتارپرو

GuitarPro notes Tablature

آرشیو جامع و تخصصی نت و تبلچر سایت گیتارشکسته با فرمت های GuitarPro و Pdf به همراه اجرای آنلاین نت و تبلچر می باشد. تبلچر میتواند جایگزین خوبی برای کسانی که نت خوانی را بلد نیستند باشد اگر تا به حال تجربه یادگیری و نواختن گیتار با تبلچر را نداشته اید در ادامه مفهوم و چگونگی نواختن تبلچر را به صورت آسان و سریع آموزش خواهیم داد سپس میتوانید به سراغ نت و تبلچر ها بروید.

تبلچر چیست؟

Guitar Tab یا تبلچر گیتار ابزار مهمی است که به نوازنده گیتار این امکان را میدهد چگونه آکورد یا ملودی آهنگ مورد علاقه خود را به راحتی یادبگیرد و به صورت صحیح با انگشت گذاری استاندارد بنوازد.

در تصویر زیر شماره فرت ها از اولین فرت یک نامیده میشود و به ترتیب فرت دو و … شماره سیم ها از بالا به پایین به ترتیب(زخیم ترین سیم به نازک ترین سیم) 1E – 2B – 3G – 4D – 5A – 6E و شماره انگشتان دست چپ از انگشت اشاره به سمت انگشت کوچک به ترتیب، 1 – 2 – 3 – 4 و نام انگشتن دست راست از انگشت شصت به سمت انگشت کوچک به ترتیب X – A – M – I – P  مشخص است.

نماد های گیتار در نت و تبلچر خوانی

آموزش خواندن و نواختن تبلچر ملودی و آکورد گیتار

قبل از هرچیز باید با نماد های دیگر برای نواختن تبلچر آشنا شوید.با توجه به نمونه نت و تبلچر زیر 6 خط افقی (قسمت TAB) ها، تبلچر های می باشند و اولین خط(بالاترین خط)، سیم 1 نام دارد و به ترتیب رو به پایین که اخرین خط، سیم 6 میباشد و اعداد روی سیم ها، شماره فرت ها میباشند که اولین نت تبلچر زیر سیم 1 فرت یک می باشد.همانطور که در میزان آکورد ها مشاهده میکنید درصورتی که روی یک سیم عدد 0 را مشاهده کردید آن سیم را بدون گرفتن هیچ نتی با دست چپ، به صورت آزاد به صدا دربیاورید و اگر روی هرکدام از سیم ها x مشاهده کردید به آن سیم ضربه ای نزنید و بگذارید بی صدا باشد.

آموزش خواندن نت و تبلچر گیتار

در صورتی که نت و تبلچر آهنگ مورد نظر شما در سایت موجود نیست میتوانید سفارش نت و تبلچر را برای ما ارسال کنید.سایت گیتارشکسته نت و تبلچر ها خود را بافرمت GuitarPro نیز به کاربران ارائه میدهد میتوانید با نصب آحرین نسخه نرم افزار گیتارپرو، نت و تبلچر را با صدای زنده پخش کنید حتی بدون نیاز به خواندن نت یا تبلچر،نت هارا روی دسته گیتار و کلاویه های پیانو مشاهده کنید.

تمامی نت و تبلچر های سایت، توسط اساتید و نت نویسان مجرب گیتارشکسته با تنظیم های حرفه ای و انگشت گذاری استاندارد تهیه،تایید و بارگذاری شده است.حتما قبل از خرید نت، توضیحات مربوط به آن و فرمت های موجود نت را کامل مطالعه کنید.

سبک ها پاپفلامنکوکلاسیکسنتیراک

آیتم به سبد خرید اضافه شد.
0 items - تومان