آکورد و ملودی گیتار آموزش تصویری گیتار توسط بابک امینی-جلسه اول - گیتارشکسته
ضمانت بازگشت
فایل های تست شده
پرداخت آنلاین
تضمین کیفیت
دانلود فوری

آموزش تصویری گیتار توسط بابک امینی (جلسه اول) نوازنده موفق و چیره دست گیتار فلامنکو مدرن(فلامنکو جز) پاپ و جز.

در جلسه اول آموزش تصویری گیتار توسط بابک امینی به مباحث پایه و اصلی گیتار اعم از استایل صحیح در نوازندگی ، نحوه گرفتن گیتار ، زاویه دست چپ و راست هنگام نوازندگی و آموزش ضربات آپیاندو (تکیه) و تیراندو (پرتابی) اشاره شده است

 

در مرحله اول باید گیتار به صورت صاف روی پا قرار گیرد که میتواند در سرعت نوازندگی و سبک های مختلف موثر باشد.
دست راست به حالت مثلث روی گیتار قرار گرفته طوری که اگر دست چپ رو از گیتار آزاد کنیم ، همچنان گیتار بدون جابجایی سرجای خود باشد.
در پنجه هم انگشت شصت باید جلوتر از بقیه انگشتان رو سیم ها قرار بگیرد.زاویه دست چپ باید طوری باشد که انگار یک سیب را جلودی خود گرفته اید.دست چپ نباید جابجا شود ، فقط انگشتان روی سیم ها حرکت می کنند بنابراین دست ثابت می باشد.مچ دست راست به هیچ وجه نباید به صفحه ساز برخورد کند،باید کمی به سمت بیرون زاویه داشته باشد.
انگشتان دست راست هم به ترتیب به این صورت نام گذاری می شود:
انگشتان دست راست اصطلاحا Pmax نامیده می شود.
ضربات انگشتان دست راست به صورت تیراندو یا Free Stock می باشد بدین معنی که انگشت بعد از ضربه به هر سیم به سیم بالاتیی تکیه نمی کند و به سمت کف دست حرکت می کند.

اسپانسر کلاس های آموزش گیتار بابک امینی توسط جناب آقای رضا اسماعیلی هستند و استفاده از این آموزش ها برای تمامی نوازندگان و کاربران رایگان میباشد

 

به این پست امتیاز دهید.
آموزش تصویری گیتار توسط بابک امینی-جلسه اول
5 از 2 رای
فرمت : mp4 حجم : 21.7 Mb منبع : گیتارشکسته
بازدید : 276 views بار دسته بندی : آموزش گیتار تاريخ : ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.