آکورد و ملودی گیتار آموزش تصویری گیتار توسط بابک امینی-جلسه دوم - گیتارشکسته
ضمانت بازگشت
فایل های تست شده
پرداخت آنلاین
تضمین کیفیت
دانلود فوری

در جلسه اول آموزش گیتار به مباحث پایه و اصلی گیتار نظیر استایل درست دست و نوازنده… پرداخته شد.در این جلسه تمریناتی برای تقویت تکنیک های دست راست : ضربات P-I-M-A-X تیراندو و آپیاندو توسط بابک امینی ارائه شده

 

 

در جلسه قبل در مورد نوع گیرفتن گیتار در دست که چطور بدون کمک دست چپ بتوانیم آن را ثابت نگه داریم و همچنین نکاتی در مورد انگشتان دست چپ و راست صحبت کردیم.

قبل از اینکه وارد بحث نت خوانی شویم باید به شکل گیری دست روی گیتار اهمیت دهیم،

دست چپ طبق ویدئو انگشت شصت جلوتر از بقیه انگشتان قرار می گیرد و هر ضربه ای که با شصت وارد می کنید باید بر روی سیم پایینی خود تکیه کند.برای شروع با انگشت شصت از سیم E که سیم ششم می باشد ضرباتی مساوی میزنیم که به سیم پایین یعنی سیم A تکیه میکند و از سیم A هم به سیم D.

روی هر سیم 2 ضربه وارد کنید و با هر ضربه یکبار با پا ضرب بزنید با این کار میتوانید فاصله ها را به صورت مساوری رعایت کنید (هر ضرب پا = یک نت ) اصطالاحا به این نوع ضربات نت سیاه گفته می شود که با هر ضرب یک نت به صدا در می آید.

این تمرین دست راست شما می باشد و به مرور زمان که انگشتانتان روان شد می توانید تعداد رو به 1 برسونید.

نکته: مواقع نواختن حتما دقت کنید که پنجه شما قبل از سوراخ صدا باشد تا بهترین خروجی صدارا از ساز خود داشته باشید

تمرین دوم دست راست برای 3 سیم پایین

انگشت شصت را روی سیم 6 (E) قرار دهید

انگشت I روی سیم 3 (G)

انگشت M روی سیم 2 (B)

انگشت A روی سیم 1 (E)

روی هر سیم 4 یا 2 ضرب مساوی وارد کنید و سپس که به این تمرین مسلط شدید به ترتیب روی هر سیم 1 ضربب بزنید.

به این پست امتیاز دهید.
آموزش تصویری گیتار توسط بابک امینی-جلسه دوم
5 از 2 رای
فرمت : mp4 حجم : 25.3 Mb منبع : گیتارشکسته
بازدید : 217 views بار دسته بندی : آموزش گیتار تاريخ : ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.