آکورد و ملودی گیتار آموزش تکنیک خفه کردن سمیهای باس در گیتار کلاسیک–دمپ - گیتارشکسته
ضمانت بازگشت
فایل های تست شده
پرداخت آنلاین
تضمین کیفیت
دانلود فوری

در نوازندگی گیتار کلاسیک تکنیک خفه کردن سیم های باس را دمپ می گویند .

اما کاربرد دمپ در قطعات :
بصورت ساده میشود بیان داشت قطعات گیتار بعلت داشتن بافت چند صدایی و روند حل آکوردها در قطعه به یکدیگر و دلایلی دیگر که در این مبحث نمی گنجد در بسیاری از مواقع امتداد صدای باس باعث تداخل اصوات غیر مرتبط در همدیگر میشوند و صدای ناخوشاندی از در هم آمیختن آنها بوجود می آید شاید بسیاری از نوازندگان به این امر اهمیت انچنانی ندهند هر چند اگر نوازنده گیتار اندک آشنایی با قواعد هارمونی و همچنین گوش قوی داشته باشد مسلما به این نکات پی میبرد بالاخص در ضبط استودیوی رعایت این نکته بسیار اهمیت دارد .

ویدیو شماره یک

گوهر واردانیان نوازنده مطرح گیتار کلاسیک در ویدیوی ارایه شده از این تکنیک صحبت می کند و با بیانی سلیس آنرا آموزش میدهد .

 

 

ویدیو شماره دو :
اجرای ماهرانه قطعه کاپریچیو عرب از تارگا توسط مارسین دیلا
در این اجرا سعی نمایید به نحوه استفاده از این تکنیک پی ببرید . با داشتن نت این اثر و اجرای باس ها میتوانید به تاثیر دمپ کردن در کیفیت اجرا پی ببرید .

 

 

تصویر :
به میران 15 قطعه کاپریچیو عرب دقت کنید سعی کنید باس ها را جداگانه نواخته و سپس با استفاده از تکنیک دمپ مانع تداخل صدای باس با همدیگر شوید .

آموزش تکنیک خفه کردن سمیهای باس در گیتار کلاسیک–دمپ

دریاقت نت قطعه Capriccio Arab با فرمت pdf

به این پست امتیاز دهید.
آموزش تکنیک خفه کردن سمیهای باس در گیتار کلاسیک–دمپ
5 از 4 رای
فرمت : pdf حجم : 254 Kb منبع : گیتارشکسته
بازدید : 25 views بار دسته بندی : آموزش ، تکنیک تاريخ : ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.