آکورد و ملودی گیتار آموزش اتود یک ویلالوبوس برای گیتار کلاسیک - قسمت دوم - گیتارشکسته
ضمانت بازگشت
فایل های تست شده
پرداخت آنلاین
تضمین کیفیت
دانلود فوری

قسمت دوم آموزش اتود یک ویلالوبوس برای گیتار کلاسیک

برای اجرای این اتود میبایست دست چپ و دست راست در ابتدا جداگانه تمرین شود یکی از بهترین روش ها اجرای جداگانه آکوردهای این اتود است .
آکوردهای این اتود را استخراج کرده و سپس بدون استفاده از آرپژ و تنها با ضربه شست دست چپ اجرا کنید .
نکته مهم در این تمرین تعویض میان آکوردها است و همچنین شیفت و پرشی که بین دو آکورد در دو پوزیسیون جداگانه اتفاق می افتد .

 

آموزش اتود یک ویلالوبوس گیتار کلاسیک

اهداف ما در اجرای آکوردها :

– کیفیت و شفافیت صدا
-اجرا با مترونوم و تعویض
اما اینکه اسامی این آکوردها را بدانید یا خیر پاسخ روشن است : بله الزامی است اگر صرفا گیتار کلاسیک را برای تفنن و سرگرمی مینوازید شاید نیازی نباشد اما یک نوازنده گیتار کلاسیک اگر اشرافی بر هارمونی قطعه نداشته باشد صرفا یک ماشین ترجمه نت است و نه بیشتر و در دنیای موسیقی جایگاهی ندارد .
یک موزیسین باشید نه یک گیتاریست .
برای آشنایی با این آکوردها جدول زیر میتواند به شما کمک نماید . فهم ساختار این آکورد ها و تسلسل و تفکر ویلالوبوس نیازمند این است که خود را عمیقا درگیر جزییات نمایید که در حیطه این آموزش نمیباشد.قسمت اول این آموزش را از اینجا میتوانید مشاهده کنید

آکورد ها

دانلود فایل اصلی آکورد ها

به این پست امتیاز دهید.
آموزش اتود یک ویلالوبوس برای گیتار کلاسیک – قسمت دوم
5 از 10 رای
بازدید : 22 views بار دسته بندی : آموزش تاريخ : ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.